Redactie 010Paal begint digitale kranf

Misschien ken je het nog, van geruime tijd geleden; het Rotterdamse antwoord op de websites Nieuwspaal en de Speld, 010Paal? De website stopte omdat de redactie “geen zin meer had in gezeik”. Bedreigingen, hatemail, dreigen via juristen, de redactie had het wel gehad met al die moderne manieren van communiceren in deze moderne tijd en trok de stekker eruit.

Toch zijn ze weer terug, maar nu met een Digitale Kranf, dagblaf010, je dagelijkse portie geblaf via Internet, oftewel “dat andere nieuws, waar je ze bij de MSM nooit over hoort”, aldus de redactie zelf 😉

Wij verheugen ons al op de komende berichten en zullen zo af en toe ook iets delen op onze eigen Facebookpagina. Wil je echter meer dan vind je ze op Facebook op deze plek: facebook.com/dagblaf010

Redactie 010Paal begint digitale kranf
Schuiven naar boven