Chantal Janzen aan de slag als Rotterdamse wijkagent

Het Rotterdamse politiekorps had er tijdelijk een agent bij. Niemand minder dan Chantal Janzen mocht voor een dag aan de slag als wijkagent. Haar ervaringen zijn binnenkort te zien in het RTL4-programma ‘Chantal Komt Werken’.

De opnames van dit tweede seizoen waren “voor mij vele malen pittiger en heftiger dan de eerste reeks. Ik ben er heel trots op dat ik zoveel uiteenlopende beroepen heb mogen ervaren”, schrijft Janzen. Het is volgens haar een indrukwekkend, emotioneel en tegelijkertijd ook weer humoristisch seizoen geworden.

In de eerste aflevering, die op 3 september om 20.30 uur te zien is, kruipt Chantal in de huid van het Korps Mariniers. Een week later is ze te zien als Rotterdamse wijkagent

Chantal Janzen aan de slag als Rotterdamse wijkagent
Schuiven naar boven