Wat betekent dit teken?

De naam van onze pagina verplicht wel een beetje om aandacht te besteden aan het volgende 😉

In deze tijden van afstand houden en mondkapjes wordt het er voor de doven en slechthorenden niet makkelijker op. Een mondkapje bedekt de mond en om je te kunnen verstaan is het voor een doof iemand natuurlijk essentieel om je lippen te kunnen zien wil hij of zij nog kunnen liplezen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten wat het teken op dit momdkapje betekent. Het geeft aan dat degene die het draagt doof of slechthorend is en in sommige gevallen een hoorapparaat draagt.

Het heeft weinig zin om het teken te dragen als de helft van de mensen niet weet wat het betekent, dus delen van dit bericht zou fantastisch zijn. De doven en slechthorenden zullen je dankbaar zijn!

Wat betekent dit teken?
Schuiven naar boven