Charlotte houdt het Internet voor je bij

Ben je gek op leuke ‘voorvalletjes’ en mensen die eigenlijk ‘niet te geloven’ zijn op Internet, maar heb je geen tijd om het allemaal bij te houden? Geen nood, Charlotte Dobre uit Canada houdt het allemaal voor je bij. Geregeld post ze leuke video’s met daarin een groot aantal ‘dat geloof je toch niet zaken’.

Meestal zijn het ‘Karens’ die bij Charlotte aan bod komen. Dat is op het Engels-sprekende gedeelte van het Internet de benaming voor vrouwen die opkomen voor hun rechten, maar dit op een overdreven manier doen en meestal geen enkel recht van spreken hebben. “ik heb het recht om hier te zijn”, op een plek waar ze dat niet hebben, “ik heb het recht om dit product om te ruilen” als er geen enkele wet is die de verkoper daartoe verplicht en ‘jij hebt het recht niet om…’ als de ander dat recht juist overduidelijk wel heeft.

Ook drama-trouwerijen, of de voorbereiding voor die trouwerijen zijn een geliefd onderwerp voor Charlotte en dan het liefst gecombineerd met het eerdere onderwerp, Karens. Welke rare eisen aanstaande bruidjes allemaal hebben, hoe ze denken de baas te zijn op HUN dag, hoe ze de gasten verplichten zich te gedragen, Charlotte spoort het allemaal op om vervolgens haar slachtoffers eens goed uit te lachen met haar aanstekelijke lach.

Wij volgen Charlotte op Facebook en op Youtube.

Charlotte houdt het Internet voor je bij
Schuiven naar boven