Hinderlijke Euromast weg vanwege fantastische bouwplannen

Dat er bouwplannen bestaan in de directe omgeving van de Euromast in Rotterdam, dat is ondertussen wel bekend, dat er een actiegroep is opgericht die de toeristische attractie graag ziet verdwijnen, is veel minder bekend.

Dirk Sloopkogel van de actiegroep ‘Euromast neer!’ is er duidelijk over. Die mast is niet meer van deze tijd en staat het uitzicht van de nieuwe woningen die er gepland zijn stevig in de weg. “Laten we eerlijk zijn, wie wil er zo’n grote lelijke toren praktisch in zijn voortuin? Ik zie het een beetje als een windmolen, dat vinden ook veel mensen horizonvervuiling. Daarnaast kan ik ook nog eens aantonen dat die Euromast de laatste tijd bijna niet bezocht wordt, dus de conclusie is simpel: Die mast moet neer!”

Hij stuit niet op veel weerstand, velen zijn het met hem eens. Behalve misschien een klein groepje fanatici die zich verenigd hebben in de groep ‘Groen Parkhaven’ en dat een tegendraadse mening aanhangt. Zij vinden juist dat de plannen voor bebouwing van tafel moeten en de omgeving van het (in hun ogen) monument niet vervuild mag worden.

Sloopkogel: “Gekken hou je altijd. Zelfs de gemeenteraad is vóór bebouwing en het is slechts een kwestie van tijd voordat we ze hebben omgeluld om ook die rare Neuromast om te zagen. Het is 2021 hoor, het is geen 1970 meer of zo waarin iedereen opgewonden werd van een paal. Stel je voor zeg, wat zou het volgende zijn, dat we in de stad bomen gaan planten of zo? Hahaha, hou op zeg, doe normaal!”

Ondertussen is bekend geworden dat ‘Euromast Nee’ gaat samenwerken met ‘Postkantoor bedelven onder flat a.u.b.!’ en ‘Meer lelijke kleurloze blokkendozen tijdens de komende economische crisis!’ teneinde gezamenlijk een krachtige stempel te kunnen zetten op toekomstige waardeloze bouwprojecten in de stad.

Hinderlijke Euromast weg vanwege fantastische bouwplannen

Deel dit!

0Shares
0
Schuiven naar boven