Boeren en voetbalsupporters op de vuist over wie ons land vanavond beschermt

Het is vanmiddag tot een confrontatie gekomen tussen voetbalsupporters en boeren over wie Nederland vanavond veilig houdt. Na de rellen die ons land de afgelopen dagen in zijn greep hielden, meldden zich gisteren de voetbalsupporters en zij zwoeren de steden tegen relschoppers en plunderraars te beschermen. Vanmorgen deden ook de boeren dit en dat is de voetbalsupporters in het verkeerde keelgat geschoten.

Een woordvoerder van de voetbalsupporters verklaarde: “Het zou GVD wat zijn, als maar Jan en Alleman de straat opgaat om op eigen houtje ons land te gaan beschermen. Wij waren GVD eerst en die boeren moeten gewoon opzouten! Boeren, boeren, BOEREN!!”

De zaak lijkt er inmiddels niet makkelijker op te worden, want de Bond voor Inbrekers heeft zich inmiddels ook gemeld. Zij hebben het plan om ons land vanaf a.s. donderdag te gaan beschermen. Een woordvoerder: “Onze business ligt momenteel bijna in zijn geheel plat en onze leden menen dat ze de extra vrije tijd moeten doneren aan de samenleving. Per slot van rekening zijn wij dat na al die jaren wel verschuldigd. Boeren en supporters of niet, morgen gaan wij schulden aflossen!”.

De toezegging van het leger om ook ons land te gaan beschermen is door de redactie gecheckt, maar dit bleek te gaan om een grap.

Boeren en voetbalsupporters op de vuist over wie ons land vanavond beschermt

Deel dit!

0Shares
0
Schuiven naar boven