Kinderen veroordelen gedrag Grapperhaus

Kinderen onder de zes jaar hebben geen goed woord over voor het gedrag van minister van justitie en veiligheid Ferdinand Grapperhaus. Dat blijkt uit een onderzoek dat Dagblaf010 hield onder bezoekers van speeltuin De Klimroos in Rotterdam zuid.

Van de vijftig ondervraagden vonden dertig hem een domme man, 15 een enge man en 5 hadden geen mening of wisten niet wie hij is.

Op de vraag of de boete die Grapperhaus uiteindelijk toch blijkt te krijgen een goed idee is, zei een meerderheid van 26 ondervraagden ‘ja, ik denk het wel’, tien zeiden ‘nee, dat hoeft niet, maar hij moet wel strafregels schrijven’, negen hadden er andere alternatieve schoolstraffen verzonnen, vier vonden dat hij geld aan hun moest betalen en eentje vond dat Grapperhaus voor straf een liedje moet zingen.

Kinderen veroordelen gedrag Grapperhaus

Deel dit!

0Shares
0
Schuiven naar boven