Rotterdamse dubbelganger George Bush overweegt plastische chirurgie

De man die jaren- van 2001 tot 2009- door het leven ging als de Rotterdamse George Bush overweegt plastische chirurgie. Robert Leermans, zoals de man zelf heet, mist als jaren de periode dat hij voor de Amerikaanse president werd aangezien en zegt nog één keer te willen schitteren. Vanzelfsprekend kan dit niet als George Bush en daarom overweegt Leermans om zich ‘om te laten bouwen’ tot Donald Trump dubbelganger.

Leermans: “Als Barak Obama was deze wens om duidelijke redenen niet realiseerbaar en de eerste jaren van Trump had ik weinig zin om me om te laten bouwen tot dorpsgek. Nu het er echter naar uit begint te zien dat Trump wellicht ook een tweede termijn aan zal blijven, denk ik dat ik de knoop maar moet doorhakken en me moet laten omtoveren tot de huidige Amerikaanse president”.

Hoe mevrouw Leermans hier over denkt is niet mee van belang. Zij heeft haar man verlaten op het moment dat ze van zijn voornemen hoorde.

Rotterdamse dubbelganger George Bush overweegt plastische chirurgie

Deel dit!

0Shares
0
Schuiven naar boven